Recents in Beach

Past Paper 2017 Inter Part-2 Rawalpindi Board English Group-1 Subjective 8 New

                                   PUNCTATIONS FROM BOOK - I (SHORT STORIES) 2017

1. she whirled with a gasp as the telephone rang stumbling into the living room she picked up the receiver 
Ans: She whirled with a gasp as the telephone rang. Stumbling into the living room, she picked up the receiver. 
2. this is the way jess said my father pointing with his cane across the deep valley below 
Ans: "This is the way, Jess" Said my father, pointing with his cane across the deep valley below 
3. and jess he bragged regardless of my three score years and ten I ploughed it ploughed it with a mule 
Ans: "And, Jess," he bragged," Regardless of my three score years and ten, I ploughed 

it. Ploughed it with a mule! 
4. the man felt his hair flutter and the tissues of his body draw tight as if he were standing at the center of a vacuum his  wife before him seemed almost to whirl away in smoke 
Ans: The man felt his hair flutter and the tissues of his body draw tight as if he were standing at the center of a vacuum. His wife, before him, seemed almost to whirl away in smoke. 
5. i feel like a salt crystal he said in a mountain stream being washed away we don't belong here we re earth people this is mars. 
Ans: "I feel like a salt crystal," he said in a mountain stream, being washed away, We don't belong here. We're Earth people. This is Mars. 
6. here you are harry sam handed him a pocket mirror take a look at yourself 
Ans: "Here you are, Harry. "Sam handed him a pocket mirror. Take a look at yourself." 
7. six eight hundred I d say living in those marble ruins in the hills sir. tall healthy beautiful women 
 Ans: "Six,  eight  hundred,  I'd  say,  living  in  those  marble  ruins  in  the  hills,  sir.  Tall, healthy. Beautiful women." 
8. i was seen with the pocket book who saw me mr manana the harness man saw you pick up the pocket book 
Ans: "I was seen with the pocket book? Who saw me? Mr. Manana, the harness man saw you pick up the pocket book." 
9. ah said the wretched man i now begin to see my error never never again shall I set myself up for a doctor.
Ans: "Ah" said the wretched man, "I now begin to see my error, Never, never again shall I set myself up for a doctor!"  
10. a piece of string a piece of string by my word of honour I donot lie and he died. 
Ans: "A piece of string, a piece of stringl By my word of honour I don't lie" And he died. 
11.     Why me me me picked up the pocketbook yes you yourself by my word of honour i never heard of it 

Ans: “Why, Me? Me? Me picked up the pocketbook?" "Yes you yourself". "By my word of honour I never heard of it." 
12. she said you a lie by that time two or three people passed stopped turned to look and some stood watching 
Ans: She said, "You a lie!" By that time two or three people passed, stopped, turned to look and some stood watching. 
 




Post a Comment

0 Comments